• 아래로
  • 위로
  • 쓰기
  • 검색

Out Here On My Own - Various Artists

• 잡초 잡초

노래 : Out Here On My Own
아티스트 : Various Artists
앨범 : Fame (페임) OST
앨범 발매 : 1980.05.16

Sometimes I wonder/ Where I've been 가끔 나는 궁금해 내가어디에 있었는지

Who I am, do I fit in? 내가 누구인지, 내가 그에 맞는사람인지
Make-believing/ is hard alone 혼자서 믿게한다는건 어려워
Out here/ on my own 여기서 벗어나. 내자신에서

We're always proving/ Who we are 우리는 언제나 증명해 우리가 누구인지

Always reaching/ For that rising star 언제나 닿아가 별을 떠올리기 위해

To guide me far/ And shine me home 나를 멀리 안내하기위해 여기서벗어나

Out here/ on my own 내자신에서

When I'm down and feeling blue 내가 기분이 안좋을때
I close my eyes/ so I can be with you 너랑함께하기위해 나는 눈을감아
Oh, baby, be strong for me Oh. baby, 나를위해 강해져줘
Baby, belong to me baby, 내안에 있어줘
Help me through/Help me need you 나를 도와줘 나를 도와줘 네가 필요해

Until the morning/ sun appears 아침해가 뜰때까지
Making light/ of all my fears나의 두려움을 밝게해
I dry the tears/ I've never shown나는 눈물을 흘리지 않아 나는 절대 보여준적 없어
Out here/ on my own 여기서 벗어나. 내자신에서

But when I'm down and feeling blue 그러나 내가 기분이 안좋을때
I close my eyes so I can be with you 너랑함께하기위해 나는 눈을감아
Oh, baby, be strong for me oh,baby, 나를위해 강해져줘
Baby, belong to me baby, 내안에 있어줘
Help me through/ Help me need you 나를도와줘 나를도와줘 네가필요해

Sometimes I wonder/Where I've been가끔 나는 궁금해 내가 어디에있었는지

Who I am, do I fit in? 내가 누구인지. 내가 그에 맞는사람인지
I may not win But I can't be thrown 아마도 나는 이기지 못할거야 그러나 나는 내팽겨질수없어

Out here on my own 여기서 벗어나 내자신에서

Out here/ 여기서 벗어나
On my own 내자신에서

이런 글도 찾아보세요!

facebooktwitterpinterestbandkakao story
퍼머링크

권한이 없습니다. 로그인

"님의 댓글"

이 댓글을 신고 하시겠습니까?

"님의 댓글"

이 댓글을 삭제하시겠습니까?

등록된 글이 없습니다.